گروه وکلای رسمی و ثبت شده مهاجرت استرالیا؛ تو-اوشنیا

مهاجرت به استرالیا › مهاجرت از طریق ویزای موقت 

مهاجرت از طریق ویزای موقت

ویزای بازدید فردی که شغل آزاد دارد و از نظر مالی حمایت می شود (اقامت کوتاه)، ویزای شماره 459

این ویزا به بازدید کننده ای که شغل آزاد دارد و توسط یک حامی مالیِ تأیید شده در استرالیا پشتیبانی می­شود اجازه می دهد تا حداکثر به مدت سه ماه از استرالیا بازدید کند. این ویزا فعالیت های مرتبط با شغل آزاد شرکت در کنفرانس، مذاکره و یا سفر تحقیقی در مورد کسب و کار مورد نظر را دربر می گیرد.


ویزای کار، ویزای شماره 457

این ویزا امکان اقامت طولانی از سه ماه تا چهار سال را برای افرادی ایجاد می کند که قصد ایجاد کسب و کار یا استخدام در استرالیا دارند.

ویزای کار سه مرحله ذیل را در بر می گیرد:

تائید کارفرما به عنوان حامی کسب و کار با شرایط استاندارد،

تاییدِ سمت کاری پیشنهاد شده ،

تقاضای ویزای شماره 457

 
فرم درخواست
لطفا برای مشاوره خرید و کسب اطلاعات بیشتر فرم زیر را تکمیل نمایید.
نام محصول:
نام و نام‌خانوادگی:
پست الکترونیک:
تلفن:
توضیحات:
 
 #######                  ####### 
 #        ######  #####   #       
 #        #       #    #  #       
 ######   #####   #    #  ######  
       #  #       #####         # 
 #     #  #       #       #     # 
  #####   #       #        #####  
                                  
لطفاً عبارت نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد نمایید.