گروه وکلای رسمی و ثبت شده مهاجرت استرالیا؛ تو-اوشنیا

مهاجرت به استرالیا › مهاجرت از طریق ویزای گردشگری 

مهاجرت از طریق ویزای گردشگری

این طبقه بندی، ویزای توریستی شماره 600  را دربر می گیرد. این ویزاها به افرادی تعلق می گیرند که قصد دارند حداکثر به مدت سه ماه  به عنوان توریست، به منظور دیدار از خانواده و دوستان و یا تحصیل به استرالیا سفر کنند. برای افرادی که می خواهند برای سفر تجاری و یا شرکت در کنفرانس تجاری برای مدت کوتاه به استرالیا سفر کنند ویزای بازدید کننده تجاری با حمایت مالی مناسب تر است. 
 
فرم درخواست
لطفا برای مشاوره خرید و کسب اطلاعات بیشتر فرم زیر را تکمیل نمایید.
نام محصول:
نام و نام‌خانوادگی:
پست الکترونیک:
تلفن:
توضیحات:
 
             _    _ 
            (_)  (_)
 ____ _   _  _    _ 
|_  /| | | || |  | |
 / / | |_| || |  | |
/___| \__,_||_|  | |
                _/ |
               |__/ 
لطفاً عبارت نمایش داده شده در تصویر بالا را وارد نمایید.