گروه وکلای مهاجرت استرالیا و نیوزیلند؛ تو-اوشنیا

انواع ویزای مهاجرتی › ویزاهای نیوزیلند › مهاجرت از طریق ویزای دانشجویی 

مهاجرت از طریق ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی
افرادی که قصد تحصیل در نیوزیلند را دارند باید هزینه های مربوط به تحصیل و همینطور هزینه های مرتبط با زندگی در نیوزیلند را از پیش تهیه نمایند. 
همچنین داشتن نمره آیلتس آکادمیک هم برای این افراد ضروری می‌باشد. 
 
مدارک لازم:
  • پذیرش از دانشگاه های نیوزیلند 
  • مدرک آیلتس آکادمیک ( IELTS ۶)
  • تائیدیه بانک به عنوان پشتوانه هزینه های زندگی معادل مبلغ ۱۵۰۰۰ دلار نیوزیلند به ازای هر سال تحصیل در نیوزیلند 
  • ارائه مستندات کافی برای اثبات اینکه پس از اتمام تحصیلات به ایران باز خواید گشت.

دوره‌های کوتاه مدت
برخی از مراکز آموزشی در نیوزیلند علاوه بر دوره های عادی تحصیلی، دوره های کوتاه مدتی را نیز برای متقاضیان ارائه می‌نمایند. 
مدت زمان این دوره ها یک ساله بوده مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار در این دوره ها آموزش داده می‌شود. همچنین با شرکت در این دوره ها امکان اخذ امتیاز برای مهاجرت نیز وجود دارد.