گروه وکلای مهاجرت استرالیا و نیوزیلند؛ تو-اوشنیا

انواع ویزای مهاجرتی › ویزاهای نیوزیلند › مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری 

مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری
برای دریافت این ویزا درواقع باید از روش کارآفرینی استفاده نماییم.
در این روش متقاضی باید یک کسب و کار جدید را در نیوزیلند راه اندازی نماید. در این روش پس از مورد تایید قرار گرفتن پرونده مهاجرت فرد متقاضی یک ویزای یک ساله کار به فرد داده می‌شود تا به نیوزیلند سفر کرده و مقدمات کار خود را آماده و نهایتا کار را راه اندازی نماید. درصورتی که این بخش، طبق استاداردهای لازم و مورد تایید اداره مهاجرت نیوزیلند انجام گیرد ویزای یک ساله کار برای مدت دو سال دیگر تمدید شده و بعد از این مرحله نیز امکان درخواست برای اقامت دائم نیوزیلند فرآهم می‌گردد. 

‌ در زیر به برخی شرایط دریافت این ویزا اشاره می‌نماییم: 
  ۱- کسب امتیاز ۱۲۰ بر اساس سابقه کاری و تعداد شغل‌های ایجاد شده توسط کسب و کار شما
  ۲- آشنایی اولیه با زبان انگلیسی 
  ۳- دارا بودن توانایی مالی کافی برای راه اندازی یک کسب و کار در نیوزیلند. حداقل این مبلغ ۱۰۰,۰۰۰ دلار نیوزیلند می‌باشد اما به منظور افزایش امتیاز و بالا رفتن شانس موفقیت پرونده بهتر است حداقل مبلغ ۴۰۰,۰۰۰ دلار نیوزیلند ارائه گردد)
  ۴- ارائه یک برنامه جامع برای اداره کسب و کار خود (Business Plan)
  ۵- سن کمتر از ۶۰ سال