گروه وکلای مهاجرت استرالیا؛ تو-اوشنیا

اخبار مهاجرت به استرالیا - ویزای استرالیا - اقامت استرالیا 

۱۳۹۵/۰۷/۰۹

ویزای موقت جدید برای والدین

ادارهٔ مهاجرت استرالیا قصد دارد از جولای ۲۰۱۷ ویزای جدیدی برای والدین افراد مقیم استرالیا ارائه کند.

 

این ویزا یک ویزای موقت ۵ ساله می‌باشد که همانند ویزای توریستی شخص متقاضی حتما باید بیمه درمانی از استرالیا به همراه داشته باشد. همچنین حتما باید حداقل یکی‌ از فرزندان متقاضی در استرالیا اقامت دائم و یا شهروندی داشته باشد.

 

بر خلاف ویزای توریستی ، والدینی که با این ویزا به استرالیا وارد میشوند، احتیاجی به گذراندن ۶ ماه از هر ۱۸ ماه در خارج از استرالیا را نخواهند داشت. به عبارت دیگر هیچ شرطی برای مدت زمان اقامت والدین در مدت ۵ سال وجود ندارد.

 

نکتهٔ منفی این نوع ویزا هزینهٔ بالاتر آن‌ نسبت به ویزای توریستی می‌باشد.

 

 

لطفا برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.